eSky

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

O eSky

Ako planirate putovanje, eSky je vaš pouzdan partner u traženju letova, hotela i rent-a-car usluga. Ovaj online portal omogućava vam da lako pronađete i usporedite ponude za vaše sljedeće putovanje. Sada, uz eSky popuste, putovanje može biti još pristupačnije. Bilo da tražite najpovoljnije letove ili udoban smještaj, eSky vam nudi širok izbor opcija. Iskoristite ove kodove za popust kako biste dodatno smanjili troškove putovanja i uživali u putovanju bez brige o budžetu. eSky čini planiranje putovanja jednostavnim i ekonomičnim, omogućavajući vam da se usredotočite na stvaranje nezaboravnih uspomena.

Dobit ćete 10 € prije kupnje kod eSky

Prijavite se na Tipli i vratite novac od svoje online kupnje. Za svaku kupnju dobit ćete dodatni bonus u istom iznosu. Ukupno možete zaraditi do 10 € u bonus nagradama. Ovo je Tipli ponuda, a ne eSky ponuda.

eSky kod za popust

Nudimo tri najbolja savjeta za uštedu na eSky:

 1. Koristite Tipli za povrat novca: Prijavite se na Tipli (ili drugi slični cashback servis) prije nego što kupujete putem eSky-a. Tipli vam omogućava povrat određenog postotka novca na vašu kupnju. Na primjer, možete dobiti 5-10% povrata na rezervacije letova, hotela i drugih putničkih usluga. Redovito provjeravajte Tipli za promotivne ponude i veći povrat novca kako biste maksimalno iskoristili svoju kupnju.
 2. Pratite promo ponude na eSky: Prije nego što završite svoju rezervaciju na eSky-u, pretražite njihovu početnu stranicu za promotivne kodove ili posebne ponude. eSky nudi popuste i posebne ponude za eSky korisnike na svojoj početnoj stranici. Također se pretplatite se na eSky newsletter kako biste dobivali informacije o najnovijim eSky popustima i promocijama izravno u vašu e-poštu.
 3. Rezervirajte unaprijed i fleksibilno planirajte putovanje: Planirajte svoje putovanje unaprijed i pokušajte biti fleksibilni s datumima putovanja. Letovi i smještaji obično su jeftiniji ako ih rezervirate nekoliko mjeseci unaprijed. Također, provjerite različite datume i vrijeme polaska, jer cijene mogu znatno varirati ovisno o danu u tjednu i sezoni. Koristite alate za usporedbu cijena na eSky-u kako biste pronašli najpovoljnije opcije.

O trgovini eSky

eSky je popularna platforma za rezervaciju putovanja koja nudi širok raspon usluga, uključujući letove, hotele, paket-aranžmane i rent-a-car. S više od 1.3 milijuna hotela, 950 aviokompanija i tisuće destinacija diljem svijeta, eSky omogućava korisnicima jednostavno planiranje i organizaciju putovanja. Evo nekoliko načina kako uštedjeti koristeći eSky:

 • eSky letovi: letove, eSky Hrvatska nudi rezervaciju međunarodnih i domaćih letova, prikaz i usporedbu cijena letova različitih aviokompanija te informacije o posebnim ponudama i eSky popustima na letove. Da biste uštedjeli na letovima, rezervirajte unaprijed i koristite alate za praćenje cijena. Također, budite fleksibilni s datumima putovanja kako biste pronašli najpovoljnije opcije.
 • eSky hoteli: eSky omogućava rezervaciju hotelskog smještaja diljem svijeta, prikaz i usporedbu cijena hotela te detaljne opise hotela, uključujući recenzije gostiju i fotografije. Da biste uštedjeli na smještaju, iskoristite popuste za ranu rezervaciju i provjerite promotivne kodove i posebne ponude. Također, razmislite o rezervaciji smještaja u manje popularnim dijelovima grada.
 • Paket-aranžmani na eSky-u kombiniraju letove i hotele za povoljnije cijene, nudeći različite opcije za razne destinacije. Paket-aranžmani često nude značajna sniženja u usporedbi s rezervacijom letova i hotela odvojeno. Iskoristite ovu opciju za veće uštede.
 • Za rent-a-car usluge, eSky nudi najam automobila u mnogim gradovima i na aerodromima širom svijeta, uz prikaz i usporedbu cijena različitih rent-a-car kompanija. Da biste uštedjeli na najmu automobila, rezervirajte unaprijed i tražite ponude s uključenim osiguranjem. Također, provjerite opcije za vraćanje automobila na istoj lokaciji kako biste izbjegli dodatne naknade.
Slika

Posebni eSky popusti i načini uštede na eSky

 1. Pretplatite se na Esky newsletter: Pretplatite se na Esky newsletter kako biste primali ekskluzivne ponude, popuste i obavijesti o rasprodajama direktno u svoj inbox. Newsletter donosi promotivne kodove i informacije o vremenski ograničenim akcijama.
 2. Rezervirajte karte unaprijed: Planirajte i rezervirajte svoje letove nekoliko mjeseci unaprijed kako biste iskoristili niže cijene koje su često dostupne za ranije rezervacije. Aviokompanije nude jeftinije karte za ranije kupovine jer im to pomaže u planiranju popunjenosti letova.
 3. Fleksibilnost datuma putovanja: Biti fleksibilan s datumima putovanja može vam pomoći pronaći povoljnije opcije jer cijene letova variraju ovisno o danu u tjednu i sezoni. Letenje sredinom tjedna ili izvan glavne turističke sezone često je jeftinije.
 4. Koristite Esky mobilnu aplikaciju: Preuzmite i koristite Esky mobilnu aplikaciju za pristup posebnim ponudama i eSky popustima koji su ekskluzivni za korisnike aplikacije. Aplikacija omogućava brže pretraživanje i dodatne popuste na rezervacije napravljene putem mobilnog uređaja.
 5. Pratite Esky na društvenim mrežama: Pratite Esky na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram i Twitter za najnovije promotivne akcije i eSky popuste. Društvene mreže često nude ekskluzivne ponude i natjecanja koja omogućuju dodatne uštede ili besplatne karte.

Kako mogu promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju?

Promjenu ili otkazivanje rezervacije možete izvršiti putem svog eSky računa ili kontaktiranjem službe za korisnike.

Koje su mogućnosti plaćanja dostupne na eSky?

Na eSky možete plaćati kreditnim karticama, PayPal-om, bankovnim transferom ili drugim lokalnim metodama plaćanja.

Kako mogu dobiti povrat novca za otkazani let?

Za povrat novca kontaktirajte eSky službu za korisnike koja će vam pomoći u postupku povrata sredstava.

Trgovine u kojima vas također nagrađujemo

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

Uvjeti kupnje

Opće odredbe i uvjeti poslovanja

 • Nagradu najčešće obračunavamo iz neto cijene robe bez PDV-a. To znači da ćemo troškove dostave i PDV odbiti od ukupne cijene narudžbe.
 • Također dobijete nagradu kada kupujete po promotivnim cijenama. Ali pripazite na kupone za popust. Ako koristite drugačiji kupon od onog koji ste pronašli na Tipliju, nagrada možda neće biti dodijeljena.
 • Trenutačni tečaj krune također igra ulogu pri kupnji iz inozemstva. Dakle, moguća su manja odstupanja u visini nagrade.
 • Da biste uspješno dodijelili nagradu, uvijek morate omogućiti kolačiće kada se to od vas zatraži na web stranici trgovine.
 • Nagrada nije dodijeljena? Ispunite obrazac za jamstvo zadovoljstva i odmah ćemo s vama riješiti situaciju.
Pogledajte sve uvjete i odredbe
Povrat od kupnje do 4 %
Package 4 %
Hotel 3 %
Flight, Ancillary, Insurance 2 %
Pogledajte sve ponude ↓

eSky u drugim zemljama

Preusmjeravanje je bilo uspješno.

Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

Nakon obavljene kupnje, nagradu ćemo dodijeliti unutar 48 sati.

 • Preusmjeri na trgovinu

  Sada ste uspješno dovršili preusmjeravanje.

 • Kupnja u trgovini

  Kupite proizvod po izboru.

 • Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

  Nakon što izvršite narudžbu, vašu ćemo nagradu zabilježiti na vaš Tipli račun u roku od 48 sati.

Želite li stvarno izgubiti do 4 % nazad od cijene kupnje u eSky?

Samo se besplatno prijavite i nikada više nećete propustiti nijednu nagradu.

Upravo sada, dodatni 10 €Za svaku nagradu od kupnje dobit ćete još jedan bonus u istom iznosu. Ukupno možete dobiti do 10 € za svoje kupnje u bonus nagradama.

- ili -
Registracijom pristajete na uvjete korištenjaobradu osobnih podataka .
Imate li već račun? Prijavite se