Kako dobiti nagrade uz Tipli?

Jednostavno. Kupujte putem web stranice za cashback Tipli i bit ćete nagrađeni. Što je cashback? Može se prevesti kao "povrat novca". S ovakvim povratom vraćate dio novca koji ste potrošili na online kupnju. Cashback jednostavno znači da vas nagrađujemo za vaše kupnje na Tipliju.

shop

1. Odaberite trgovinu

Odaberite trgovinu u kojoj želite kupovati. Imamo više od 222 e-trgovina u ponudi i svaki dan dodajemo nove.

buy

2. Kupujte kao i obično

Da biste obavili kupnju, jednostavno potražite svoju omiljenu trgovinu na Tipliju te dođite do nje koristeći narančasti gumb.

cashback

3. Dobit ćete svoj novac natrag

Nakon što obavite kupnju u trgovini, trgovac će nas obavijestiti. Dobit ćete postotak od cijene svake kupnje izravno na svoj račun.

Kako to funkcionira u praksi?

Prvi put čujete za cashback? Želite znati više, a bojite se pitati? Ne brinite. Pripremili smo konkretan primjer kako točno funkcionira povrat novca ovdje na Tipliju. Pa hajdemo. Uzmimo za primjer gospođicu Ivanu koja želi kupiti novu majicu.

shop cashback 10 %

1. Odabir trgovine

Nakon što se prijavila u Tipli, Ivana je pronašla modnu e-trgovinu koja nudi 10 % povrata na kupnju. Na stranici s detaljima trgovine na Tipliju kliknula je te prešla u e-trgovinu i odabrala svoju novu majicu kao i svaki put.

buy Cijena majice 17 €

2. Kupujte kao i obično

Ivana je dodala majicu za 17 € u svoju košaricu i platila. Kupovala je kao i obično, kupnja nije bila ni po čemu drugačija.

cashback natrag na račun 1,75 €

3. Novac je konačno na računu

Već je unutar 15 minuta od kupnje imala nagradu od 1,75 € na Tipliju, što je jednako 10 % povrata novca.

Cijena za izračun cashbacka obračunava se bez PDV-a i poštarine (poštarine).

Gdje sada?

Želite znati još više? Kako funkcionira, naše jamstvo zadovoljstva, tko smo i gdje se nalazimo? Želite li znati što naši kupci traže ili saznati tko je u našem timu? Istražite naše druge stranice.

Neka trgovine već jednom plate za vašu kupovinu!

Želite li izgubiti do 15 % od svake kupnje na mreži?

Samo se besplatno prijavite i nikada više nećete propustiti nijednu nagradu.

Upravo sada, dodatni 10 €Za svaku nagradu od kupnje dobit ćete još jedan bonus u istom iznosu. Ukupno možete dobiti do 10 € za svoje kupnje u bonus nagradama.

- ili -
Registracijom pristajete na uvjete korištenjaobradu osobnih podataka .
Imate li već račun? Prijavite se