Parfumshop

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

Parfumshop Hrvatska

Parfumshop Hrvatska je ekskluzivna online trgovina parfemima i brendiranim mirisima. Parfumshop nudi poznate brendove toaletnih voda, parfema i mirisa kao što Chanel, Dolce&Gabbana, YvesSaintLaurent, Gucci, Mugler, Hugo Boss i mnogih drugih. Uz Parfumshop akcije na asortiman moguće je uštediti na još nekoliko načina koji također donose popuste na parfeme. Uz svaki Parfumshop kod za popust moći ćete po sniženoj cijeni kupiti parfem po vašoj ili želji vašeg partnera. Korištenjem Tipli ćete također moći ostvariti garantirani cashback povrat novca na svaku kupovinu u vidu značajnog postotka, tako da vam kupovina u Parfumshopu uz Tipli može biti posebno pogodna. Provjerite još Parfumshop Black Friday ponude i druge sezonske popuste na birani asortiman parfema.

Dobit ćete 10 € prije kupnje kod Parfumshop

Prijavite se na Tipli i vratite novac od svoje online kupnje. Za svaku kupnju dobit ćete dodatni bonus u istom iznosu. Ukupno možete zaraditi do 10 € u bonus nagradama. Ovo je Tipli ponuda, a ne Parfumshop ponuda.

Trgovine u kojima vas također nagrađujemo

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

Uvjeti kupnje

Opće odredbe i uvjeti poslovanja

 • Nagradu najčešće obračunavamo iz neto cijene robe bez PDV-a. To znači da ćemo troškove dostave i PDV odbiti od ukupne cijene narudžbe.
 • Također dobijete nagradu kada kupujete po promotivnim cijenama. Ali pripazite na kupone za popust. Ako koristite drugačiji kupon od onog koji ste pronašli na Tipliju, nagrada možda neće biti dodijeljena.
 • Trenutačni tečaj krune također igra ulogu pri kupnji iz inozemstva. Dakle, moguća su manja odstupanja u visini nagrade.
 • Da biste uspješno dodijelili nagradu, uvijek morate omogućiti kolačiće kada se to od vas zatraži na web stranici trgovine.
 • Nagrada nije dodijeljena? Ispunite obrazac za jamstvo zadovoljstva i odmah ćemo s vama riješiti situaciju.
Pogledajte sve uvjete i odredbe

Preusmjeravanje je bilo uspješno.

Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

Nakon obavljene kupnje, nagradu ćemo dodijeliti unutar 48 sati.

 • Preusmjeri na trgovinu

  Sada ste uspješno dovršili preusmjeravanje.

 • Kupnja u trgovini

  Kupite proizvod po izboru.

 • Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

  Nakon što izvršite narudžbu, vašu ćemo nagradu zabilježiti na vaš Tipli račun u roku od 48 sati.

Želite li stvarno izgubiti 3,5 % nazad od cijene kupnje u Parfumshop?

Samo se besplatno prijavite i nikada više nećete propustiti nijednu nagradu.

Upravo sada, dodatni 10 €Za svaku nagradu od kupnje dobit ćete još jedan bonus u istom iznosu. Ukupno možete dobiti do 10 € za svoje kupnje u bonus nagradama.

- ili -
Registracijom pristajete na uvjete korištenjaobradu osobnih podataka .
Imate li već račun? Prijavite se