Omio

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

O Omio

Omio je online platforma koja olakšava planiranje i rezervaciju putovanja vlakom, autobusom i avionom diljem Europe. Omio vam omogućuje usporedbu cijena i rasporeda različitih prijevoznika kako biste pronašli najbolju opciju za svoje putovanje. Omio vam olakšava proces planiranja putovanja i osigurava vam najpovoljnije cijene. Na Omio možete uštediti na nekoliko načina. Prvo, uz Omio kodove za popust koje možete iskoristiti pri rezervaciji putovanja na Omio. Ovi kodovi često nude značajne popuste na cijene karata, čineći vaše putovanje povoljnijim. Drugo, Tipli vam omogućava povrat novca na svaku kupovinu putem Omio. Kada se registrirate na Tipli i izvršite rezervaciju putem našeg linka, vraćamo dio potrošenog iznosa u obliku nagrade - povrata novca.

Dobit ćete 10 € prije kupnje kod Omio

Prijavite se na Tipli i vratite novac od svoje online kupnje. Za svaku kupnju dobit ćete dodatni bonus u istom iznosu. Ukupno možete zaraditi do 10 € u bonus nagradama. Ovo je Tipli ponuda, a ne Omio ponuda.

Omio kod za popust

Trgovine u kojima vas također nagrađujemo

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

Uvjeti kupnje

Opće odredbe i uvjeti poslovanja

 • Nagradu najčešće obračunavamo iz neto cijene robe bez PDV-a. To znači da ćemo troškove dostave i PDV odbiti od ukupne cijene narudžbe.
 • Također dobijete nagradu kada kupujete po promotivnim cijenama. Ali pripazite na kupone za popust. Ako koristite drugačiji kupon od onog koji ste pronašli na Tipliju, nagrada možda neće biti dodijeljena.
 • Trenutačni tečaj krune također igra ulogu pri kupnji iz inozemstva. Dakle, moguća su manja odstupanja u visini nagrade.
 • Da biste uspješno dodijelili nagradu, uvijek morate omogućiti kolačiće kada se to od vas zatraži na web stranici trgovine.
 • Nagrada nije dodijeljena? Ispunite obrazac za jamstvo zadovoljstva i odmah ćemo s vama riješiti situaciju.
Pogledajte sve uvjete i odredbe

Preusmjeravanje je bilo uspješno.

Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

Nakon obavljene kupnje, nagradu ćemo dodijeliti unutar 48 sati.

 • Preusmjeri na trgovinu

  Sada ste uspješno dovršili preusmjeravanje.

 • Kupnja u trgovini

  Kupite proizvod po izboru.

 • Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

  Nakon što izvršite narudžbu, vašu ćemo nagradu zabilježiti na vaš Tipli račun u roku od 48 sati.

Želite li stvarno izgubiti 2 % nazad od cijene kupnje u Omio?

Samo se besplatno prijavite i nikada više nećete propustiti nijednu nagradu.

Upravo sada, dodatni 10 €Za svaku nagradu od kupnje dobit ćete još jedan bonus u istom iznosu. Ukupno možete dobiti do 10 € za svoje kupnje u bonus nagradama.

- ili -
Registracijom pristajete na uvjete korištenjaobradu osobnih podataka .
Imate li već račun? Prijavite se