Wiip kod za popust

Promotivna cijena Wiip Magnetic - 56% popusta

Vrijedi do 01.08.2024

 

56 % promotivnog popusta na Wiip Magnetic električne cigarete.

Promo cijena Wiip X - 25% popusta

Vrijedi do 01.08.2024

 

25 % promotivnog popusta na Wiip X električne cigarete.

Wiip Hrvatska

Wiip Hrvatska je trgovina specijalizirana za prodaju proizvoda vlastitog brenda, to električnih cigareta, bilo punivih ili jednokratnih te raznih okusa za svoje elekti cigarete. U Wiip online trgovini tako možete pronaći proizvode podijeljene u tri glavne kategorije:

 1. Wiip Starter Kit: Ova kategorija obuhvaća esencijalne Wiip uređaje. To su Wiip magnetic koji se puni s i kompatibilan je sa svim Wiipodima te novi Wiip X koji nudi inovativan dizajn, nove opcije boja, pametnim čipom i ultra jakom baterijom.
 2. Wiipod: Ova kategorija obuhvaća Wiipodove svih okusa. Wiipodovima se pune Wiip uređaji, a mogu se naći u raznim jačinama i okusima. Od okusa možete pronaći jabuku, jagodu, ananas, mango, colu, breskvu, trešnju, tobacco i razne druge okuse.
 3. Wiipstick: Wiipstick proizvodi su u principu jednokratni Wiip uređaji, koje krasi jednostavnost korištenja i korištenje bez opušaka i katrana. Wiipstickove je moguće naći čak i u nekim varijantama okusa koji nisu dostupni u obliku Wiipodova, kao što su energy drink, grožđe ili kokos. U ponudi se također može naći jedinstveni Wiipstick Q, uz promo akcije na wiip.hr.

Svaka od ovih kategorija pruža različite opcije kako bi zadovoljila različite potrebe korisnika, bez obzira na to jeste li početnik ili iskusni korisnik elektronskih cigareta, a uz Wiip kod za popust i druge posebne promo ponude, posebno pri kupovini prvog uređaja moguće je pogodno uštediti u webshopu Wiip Hrvatska. Uz navedeno ćete također naći polje za razgovor i prijavu bilo kakvih problema s već kupljenim uređajima, te izbor svih drugih okusa i novih proizvoda koje trgovina Wiip Hrvatska nudi.

 

Kako pronaći Wiip kod za popust

Kako bi pronašao Wiip kodove za popust i kupone, korisnik može slijediti nekoliko koraka. Prvo, preporučuje se posjetiti službenu web stranicu Wiip trgovine, gdje se često objavljuju aktualni kodovi. Također, korisnici mogu se prijaviti na newsletter trgovine, gdje se često dijele ekskluzivni kodovi pretplatnicima.

Praćenje Wiip trgovine na društvenim mrežama, poput Facebooka, Instagrama ili Twittera, također može biti korisno, jer se kodovi za popust često objavljuju putem tih platformi. Posjet internet stranicama koje se bave distribucijom kupona te korištenje tražilica za pretragu specifično za "Wiip kodovi za popust" može pružiti dodatne mogućnosti pronalaska aktuelnih kodova.

Posebni odjeljci na Wiip web stranici, kao što su "Posebne Ponude" ili "Akcije", također su mjesto gdje se često objavljuju trenutne promotivne ponude i kodovi. Sudjelovanje u programima vjernosti, ukoliko su dostupni, može pružiti članovima pristup ekskluzivnim kodovima za popust. Prije korištenja bilo kojeg koda, preporučuje se pažljivo čitanje uvjeta i uvjeta kako bi korisnik bio siguran da su primjenjivi na proizvode koje planira kupiti.

Posebni Wiip popust

Wiip trgovina nudi različite promocije i popuste koje korisnici mogu iskoristiti pri kupovini njihovih proizvoda, uključujući električne cigarete. Ove ponude mogu uključivati posebne Wiip popuste za nove korisnike koji prvi put kupuju proizvode, popuste na određene modele električnih cigareta ili dodatnu opremu uz kupnju određenih paketa. Osim toga, moguće su i druge promocije poput besplatne dostave ili poklona uz određene kupovine. Detalji o trenutnim popustima najčešće su dostupni na službenoj web stranici Wiip trgovine ili putem njihovih marketinških kanala. Preporučuje se redovito pratiti njihove kanale kako biste bili informirani o aktualnim promocijama i popustima.

Također možete pronaći Wiip proizvode na pogodnom sniženju tijekom Black friday rasprodaje. Veliki broj trgovina pa tako i Wiip, nude značajne popuste na raznovrsne proizvode, uključujući upravo električne cigarete, okuse i druga pušačka pomagala. Black Friday je prilika da se ostvare značajne uštede i pronađu idealni pokloni za predstojeće praznike. Digitalna era dodatno je obogatila ovo iskustvo, omogućujući online kupovinu i pregledavanje popusta iz udobnosti vlastitog doma, Tako da uz Wiip kodove za popust kombinirajte Wiip popuste tijekom Black Friday akcije i pogodno dodatno uštedite.

Kako koristiti kupone za Wiip

Ako se pitate kako iskoristiti Wiip kod za popust koji ste dobili, nudimo kratke upute kako biste mogli lako iskoristiti svoj kod i pritom uštediti. Nakon što ste pronašli najoptimalni Wiip kod za popust (ponuda dostupna iznad) kliknite na simbol škara, čime će se kopirati kod za popust. Zatim kliknite na narančasto dugme „Iskoristi kupon“. Bit ćete preusmjereni na Wiip web shop. Izaberite proizvode koje vas zanimaju, kliknite na košaricu te na gumb "na blagajnu". Upišite kod u prikazanu ćeliju i kliknite "Primijeni kupon". Dovršite kupovinu i uspješno ste uštedili uz Wiip kupon.

Slika

Ako je Wiip kod za popust istekao ili se odnosi samo na određenu kategoriju proizvoda, to jest ne odnosi se na proizvode koje vas zanimaju, provjerite slične druge trgovine koje također nude kodove i kupone za popust, primjerice Aliexpress ili Glovo.

Trgovine u kojima vas nagrađujemo

O Wiip

Wiip Hrvatska je specijalizirana trgovina koja se fokusira na prodaju električnih cigareta. Nudi razne vrste i okuse svoje najpopularnije elektroničke cigarete na svijetu i to u sklopu Wiip starter kita i proizvoda kao što su Wiip X, Wiipodi i Wiipstickovi. Kroz svoj asortiman, Wiip pruža korisnicima mogućnost prilagođavanja iskustva pušenja po vlastitoj želji. Trgovina se ističe kvalitetom, pristupačnim cijenama uz Wiip kupone te podrškom i informacijama kupcima u vezi s proizvodima i njihovom upotrebom. Online platforma omogućuje jednostavnu i sigurnu kupovinu, čineći Wiip Hrvatska pouzdanim izborom za ljubitelje elektronskih cigareta.

Kategorija trgovine

Preusmjeravanje je bilo uspješno.

Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

Nakon obavljene kupnje, nagradu ćemo dodijeliti unutar 48 sati.

 • Preusmjeri na trgovinu

  Sada ste uspješno dovršili preusmjeravanje.

 • Kupnja u trgovini

  Kupite proizvod po izboru.

 • Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

  Nakon što izvršite narudžbu, vašu ćemo nagradu zabilježiti na vaš Tipli račun u roku od 48 sati.

Pažnja! Možda ćete propustiti ekskluzivne kupone i popuste za Wiip.

Samo se registrirajte i nikada više nećete izgubiti nijedan kupon.

Upravo sada, dodatni 10 €Za svaku nagradu od kupnje dobit ćete još jedan bonus u istom iznosu. Ukupno možete dobiti do 10 € za svoje kupnje u bonus nagradama.

- ili -
Registracijom pristajete na uvjete korištenjaobradu osobnih podataka .
Imate li već račun? Prijavite se