Fitment

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

O Fitment

Fitment Industries specijalizirana je tvrtka koja se bavi prodajom automobilskih dodataka fokusiranih na poboljšanje estetike i performansi vozila. U ponudi imaju širok asortiman proizvoda, uključujući felge, gume, ovjese i pribor za automobilska vozila. Osim standardne prodaje, Fitment nudi detaljne informacije o specifikacijama i kompatibilnosti proizvoda s različitim modelima automobila, što kupcima omogućava da precizno odaberu proizvode koji će najbolje odgovarati njihovim vozilima. Mogućnosti uštede kod Fitment Industries uključuju razne promocije, popuste uključujući i kroz Fitment kodove za popust te posebne ponude koje se redovito ažuriraju na njihovoj web stranici. Uz navedene načine uštede preko Fitment web stranice i društvenih mreža, moguće je ostvariti ekskluzivan cashback popust na svaku kupovinu uz Tipli, koji definitivno vrijedi iskoristiti.

Dobit ćete 10 € prije kupnje kod Fitment

Prijavite se na Tipli i vratite novac od svoje online kupnje. Za svaku kupnju dobit ćete dodatni bonus u istom iznosu. Ukupno možete zaraditi do 10 € u bonus nagradama. Ovo je Tipli ponuda, a ne Fitment ponuda.

Trgovine u kojima vas također nagrađujemo

Kako biste izbjegli gubitak nagrade, isključite Adblock tijekom kupnje.

Uvjeti kupnje

Opće odredbe i uvjeti poslovanja

 • Nagradu najčešće obračunavamo iz neto cijene robe bez PDV-a. To znači da ćemo troškove dostave i PDV odbiti od ukupne cijene narudžbe.
 • Također dobijete nagradu kada kupujete po promotivnim cijenama. Ali pripazite na kupone za popust. Ako koristite drugačiji kupon od onog koji ste pronašli na Tipliju, nagrada možda neće biti dodijeljena.
 • Trenutačni tečaj krune također igra ulogu pri kupnji iz inozemstva. Dakle, moguća su manja odstupanja u visini nagrade.
 • Da biste uspješno dodijelili nagradu, uvijek morate omogućiti kolačiće kada se to od vas zatraži na web stranici trgovine.
 • Nagrada nije dodijeljena? Ispunite obrazac za jamstvo zadovoljstva i odmah ćemo s vama riješiti situaciju.
Pogledajte sve uvjete i odredbe

Preusmjeravanje je bilo uspješno.

Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

Nakon obavljene kupnje, nagradu ćemo dodijeliti unutar 48 sati.

 • Preusmjeri na trgovinu

  Sada ste uspješno dovršili preusmjeravanje.

 • Kupnja u trgovini

  Kupite proizvod po izboru.

 • Dodjeljivanje nagrade na vaš račun

  Nakon što izvršite narudžbu, vašu ćemo nagradu zabilježiti na vaš Tipli račun u roku od 48 sati.

Želite li stvarno izgubiti 5 % nazad od cijene kupnje u Fitment?

Samo se besplatno prijavite i nikada više nećete propustiti nijednu nagradu.

Upravo sada, dodatni 10 €Za svaku nagradu od kupnje dobit ćete još jedan bonus u istom iznosu. Ukupno možete dobiti do 10 € za svoje kupnje u bonus nagradama.

- ili -
Registracijom pristajete na uvjete korištenjaobradu osobnih podataka .
Imate li već račun? Prijavite se